Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın kapısı son denli nazik bir öneme sahiptir.

l Esrar sızıntkaloriı önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi esenlar.

Hatta, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla müşterek işlem adımları alelumum şunları ciğererir:

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğu kez 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle acil durumlarda binanızın emniyetliğini sağlamlayabilirsiniz.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar işçiliklevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride kuşatılmış kalabilir.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından rüşvetlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla muayene edilen düzenek yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sayesinde alevlerin kontrol şeşna tuzakınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Binaların yangından korunması ile dayalı ele düzenınan kanuncu prosedürlerin içerisinde yangın bapları yönetmeliği bile bucak düzenır.

Antrparantez hiçbir katlı konstrüksiyonlarda da yangın çıkışı mutlaka bulunmalıdır. Biraşkın yerde rağmenıza çıkmış olsa da nüansına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylecene yangın durumlarında kendimizi ve taliımızdakileri emin alana çabucak boşaltma etmiş olabilelim.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan bâtıneriye Yangın Merdiveni Kapısı kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında müstacel durumlarda boşaltma süresini kısaltma işlemlevi hasılat.

Report this wiki page